#velgnaturlig

Konkurranse

#VelgNaturlig handler om å tilgjengeliggjøre det naturen har å by på. Dette innebærer også at du skal være bevisst på hva du går til anskaffelse av, men det er ikke alltid like lett å vite hvordan dine eiendeler påvirker miljøet generelt og havet spesielt. Vi har vært så heldige å få samarbeide med Coco-Mat når det kommer til akkurat dette. Coco-Mat lager superdeilige madrasser fylt med blant annet tang og kokosnøtt, og er spesielt opptatt av å redusere miljøskadelige utslipp og levere naturlige, helsebringende produkter. Du har nå muligheten til å bli en stolt eier av et slikt produkt!  Alt du trenger å gjøre er å følge Action for Ocean på instagram eller facebook, finne konkurranseinnlegget og trykke “liker”.
Konkurransen starter 1.10.20, og avsluttes 16.10.20. Vi trekker 3 vinnere og du kan vinne enten:

  1. Atlas – Coco-Mats bestselgende dobbeltmadrass! (Verdi: 26.600kr)
  2. To stk hodeputer (Verdi: 1.100kr per stk)
  3. To stk håndklær (Verdi: 490kr)

Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av eller assosiert med Facebook eller Instagram.

 

Vil du vite mer om Coco-Mat og hva de står for? Les artikkelen hvor Betina forteller om hvorfor vi bør tenke på bærekraft når vi kjøper de store møblene i hjemmene våre: Med bærekraftig søvn på agendaen.

Mikroplast er en av syndebukkene vi forsøker å holde oss unna når det skal velges naturlig. Men hvorfor er det egentlig så vanskelig å formidle noen klare svar om hvilken effekt mikroplast har på oss og miljøet? Kanskje du kan bli litt klokere av å lese denne artikkelen : Mikroplast – forenklinger og forviklinger.

Lagvis madrass

Åpne glidelåsen og gå din seng i sømmene – bokstavelig talt Foto: Coco-Mat

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev