Karoline Hestnes

Prosjektkoordinator - Fashion 

Karoline Hestnes er kreativ leder og koordinator for #FashionForOcean som er et av hovedsatsningsområdene innunder @ActionForOcean. Mote- og tekstilbransjen, samt hvordan vi bruker og tar vare på disse artiklene, er en av hovedkildene til tilførsel og opphopning av mikroplast i havet. Karoline er designer og gründer av Slow Fashion AS og har bred og lang erfaring fra bransjen blant annet som makeupartist, stylist, faglærer og moteredaktør.

2_Collage_KarolineHestnes_SlowFashion_Abareness_FashionRevolution

Hun vokste opp ved havet på Nesodden og har siden barndommen vært mer enn gjennomsnittlig opptatt av rent miljø og de utfordringene vi står ovenfor, så som moteredaktør tok hun blant annet sin første 6 måneders «Shoppe-stopp» allerede tilbake i 2008. I 2017 ble hun kontaktet av kjernegruppa i Passion For Ocean ved Rebekka De Leon og tok deretter initiativ til, utviklet og gjennomførte #FashionForOcean, et eget underprogram på Passion For Ocean-festivalen i august 2017 og 2018.

Slow Fashion

Karoline har bodd og jobbet i Nepal i flere år, hvor hun jobbet med etisk og bærekraftig moteproduksjon for det norske merket Leila Hafzi, et prosjekt finansiert av NOREC (Fredskorpset i Norge)

I 2013 var hun en av medgrunnleggerne av Slow Fashion AS og A / BARENESS, som jobber for å implementere samfunns- og miljø-ansvar gjennom hele sin verdikjede, samt det uavhengige Gi-Tilbake Prosjektet #CoolKidsNeedCleanWater som går ut på å sørge for rent drikkevann på skoler i Nepal, basert på innhøsting og rensing av regnvann. Karoline har i tillegg bidratt frivillig i den internasjonale organisasjonen Fashion Revolution siden 2014, først som SoMe-leder for @FashRevNepal og deretter som landskoordinator Fashion Revolution Norway siden 2016.

Fashion Revolution Norge er en av hovedsamarbeidspartnere til ActionForOcean.

@FashRevNorway @abarenessfashion @abarenesskaroline

www.abareness.com // www.fashionrevolution.org

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev