Hannah Nordh

Prosjektkoordinator - Interiør

Hannah er en sånn person som bare gjør helt syke ting uten å tenke seg om, og så blir det alltid bra. Alltid. Gi henne en sag og en europall, så har du et lite hus med vinkjeller, helikopter-pad og USB-drevet kaffetrakter før du rekker å si “rabarbarapai”. Sånn ca.

Stikkord: mye for lite.

Hannah er designer med bakgrunn i kunsthåndverk, og utdanning som tatt henne gjennom industridesign i videregående, kunstskole og videre til en mastergrad i Design med spesialisering innen møbeldesign og interiørarkitektur ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har en passion for materialer og jobber mest med å designe / re-designe og lage møbler der hun kombinerer designtenkning med tradisjonelt håndverk for å skape nye teknikker og uventede objekter.

Med en oppvekst midt inne i den mørke, tette skogen i Sør-Sverige ble kontrasten til havet, dets uendelighet og at det er en helt annen verden, en fasinasjon for Hannah.

festival

Første gang jeg dykket og fikk opplevd den utrolige verden og måten man nesten er vektløs på ble jeg forelsket i havet. Da jeg så den negative påvirkning vi som mennesker har på havet idag og forstod hvor viktig et friskt hav er hadde jeg lyst å finne en måte å bidra til å ta vare på havet.

I 2016 ble hun introdusert for den da nye bevegelsen Passion for Ocean og så da hvordan hun kunne kombinere sin utdanning med sitt engasjement for havet.

Der fikk hun bruk for sin designtenkning og håndverksevner for å skape de fysiske rammene for opplevelsen til besøkende på den første Passion for Ocean-festivalen. Hun står bak designet av sittemøbelet Knut, som ligger til grunn for logoen og fargevalgene i profilen til organisasjonen. Hun har siden dette vært ansvarlig for designet for festivalen i både 2017 og 2018, og ble et naturlig valg til å lede kategorien Interiør i den nye satsingen Action for Ocean. Forhåpningen er at hun gjennom sin kompetanse, passion for havet og evner at lage kule ting kan inspirere til en mer bærekraftig tenking innen interiør.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev