#tavare

 

Vår oppfordring til deg: #tavare

En av de få tingene vi faktisk vet at må til, er å redusere forbruket. Og vi må sette mer pris på det vi har.
Ta vare på historien vår som gir verdi til opplevelsene, innsikten, eventyrene og kulturen vår. Ta vare på kunnskapen som hjelper oss å forstå helheten og kompleksiteten. Ta vare på tingene så de holder lengre og vi slipper å kjøpe nye. Ta vare på vesten din så tar vesten vare på deg.

Give Away

Ukens motto er: ta vare på havet, deg selv og det du eier, så tar Regatta vare på deg! 

I Ålesund fikk vi lære om Norges utvikling som havnasjon. Ute på bankskøyta Storeggen kunne vi se for oss livet på sjøen, der du er prisgitt vær og vind. Der lærte vi også litt om sikkerhet på sjøen, så nå vil vi hjelpe dere med å ta vare på dere selv ved å gi dere muligheten til å vinne (A) en mistvest OG en solid og vanntett ryggsekk fra Regatta (verdi: 2789,-). Det beste utstyret du kan ønske deg om du er ute på havet – i storm for eksempel. Men akkurat i storm synes noen av dere kanskje at det er deiligere å ligge inne i et fyr og høre bølgene slå?

Derfor vil vi også gi deg sjansen til (B) å tilbringe én høst- eller vinternatt i Hotel Brosundet sitt helt spesielle hotellrom på Molja fyr i Ålesund! 

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å finne konkurranseinnlegget på Action for Ocean sin instagram eller facebook, like innlegget og fortelle oss om du ønsker å vinne A eller B, vi trekker to vinner blant våre følgere på instagram og facebook 27. november.

_VP25657_EDITED_IN-(C)2020-VascoPinhol-for-Action_for_Ocean

Foto: Vasco Pinhol

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev