Reise & Fritid

Reise & Fritid

Da jeg fant lykken i fugleskogen

Og så tenkte jeg, mens jeg satt der og hørte de forskjellige lydene og kjente hvordan høsten luktet søtlig og vinteren luktet frossen bark, at alt jeg behøver er jo egentlig her.
Reise & Fritid

Kiting forandret mitt forhold til havet

Det er sent i november. Et kraftig regnskyll feier inn over stranda og glir gradvis over til hagl. Kjæresten min og jeg prøver å søke ly fra uværet bak en busk på stranden. Det gjør meg ingen ting, for jeg har nettopp kitet for første gang.
Reise & Fritid

Opplev Norge: Barn med hodet under vann

Spearos Oslofjord har lansert et helt nytt tilbud i Oslo. Ukentlig møtes unge fridykkere i alderen 7-14 år for å utforske grenser og lære om trygg ferdsel i og under vann.
Reise & Fritid

Opplev Norge: Kunsten å dykke på ett pust

Å svømme rundt under vann uten å puste virker kanskje som en drøy fritidsaktivitet? En hobby som er forbeholdt et lite antall spesielt interesserte? Det er i alle fall responsen hos mange når de hører om fridykking for første gang.
Reise & Fritid

Friluftsparadokset

Har du tenkt på at for naturen, er du muligens en Ove Sundberg? Du vet han slitsomme naboen fra Solsidan som ikke kjenner sin besøkelsestid, som kommer til alle døgnets tider, tar seg til rette og blir hur lenge som helst.
Reise & Fritid

De nye hipsterne - jobbpadlerne

− Har du husket spruttrekket ditt? Han ser på henne med et oppgitt blikk fra utgangsdøren.
Reise & Fritid

Opplev havet fra sofaen

Salt i håret, tangduft og sand mellom tærne. Å besøke havet er for mange livskvalitet. Men nå er det jo sånn at ikke alle har mulighet til blå opplevelser …
Reise & Fritid

Hav av underverk

Havet er fantastisk. Visste du for eksempel at det finnes en liten nakensnegl i havet som har sitt eget solcellepanel på ryggen? Eller at muslinger kan lage perler for å unngå «gnagsår» fra sandkorn.

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev