#delgodene

 

Vår oppfordring til deg: #DelGodene! 

I denne episoden lager Deigen femretters middag med råvarer rett fra fjæren sammen med mesterkokk Ørjan Johannessen. Vil du lage dem selv finner du oppskriftene her:  Femretters med Ørjan Johannessen

Konkurranse

I tredje episode av På tur med Deigen har vi fokus på selvhøstet mat fra havet og hvordan vi alle kan nyte av havets goder. Deigen har virkelig fått øynene opp for den mangfoldige ferskvaredisken havet kan være, men det er viktig å huske på at godene må utnyttes med omhu og deles. Å dele bør vi gjøre også med ting på land, noe vår samarbeidspartner Bilkollektivet har tatt tak i. Vi har vært så heldige å få bruke bilene deres på turen vår og nå kan det bli din tur! Vi har den ære å kunne gi fri innmelding og ett års gratis kontingent i Bilkollektivet til en heldig vinner (verdi: 2.952,-)!

. Vil du vite mer om Bilkollektivet og fordelene ved non-profit bildeling kan du ta turen til deres nettside her: https://bilkollektivet.no.

 

Det eneste vi ber om fra deg er at du liker Action for Oceans konkurranseinnlegg på Instagram eller Facebook og forteller oss i kommentarfeltet om én annen ting du ønsker deg delingsøkonomi på. Konkurransen går fra 15.10.20 til 30.10.20. Det trekkes kun én vinner, som vil bli kontaktet via DM/PM.

 

 

Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av, eller assosiert med Facebook eller Instagram.

IMG_20200807_155907

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev