#delansvaret

Konkurranse

Denne uken har vi fokus på alt det kule du kan finne rett under overflaten. Nakensnegl for eksempel – hørt om dem før? Dessverre er det nå slik at man ofte finner mye man ikke vil finne også. Flasker, plastposer, korker, bomullspinner, sigarettsneiper og andre typer personlig avfall er blant det mest vanlige man finner når strender ryddes. Noen som har tatt et skritt for å hindre slik forsøpling er Lush, som har valgt å selge mange av sine produkter… nakne! Det betyr ingen plastemballasje som kan havne på avveie!

 

I ukens konkurranse kan du vinne en goodiebag fra Lush til en verdi av 1050 kroner! Det eneste du må gjøre for å delta er å finne konkurranseinnlegget på Action for Oceans Instagram eller Facebook, like innlegget og fortell oss om noe du gjerne skulle sluppet emballasje på! #velgnakent 

Vi trekker den heldige vinneren 13. november.

 

Konkurransen går fra 30.10.20, og vinneren trekkes 13.11.20.

 

I episode 4 av På tur med Deigen snakker vi blant annet med Marte Haave som forteller oss om sin forskning på mikroplast. Mikroplast  kan ofte være et begrep som er vanskelig å forstå, i denne artikkelen har Jakob Bonnevie Cyvin forsøkt å rydde opp i noen av misforståelsene: Mikroplast – forenklinger og forviklinger.

RuneEdvinHaldorsennakensnegl12

Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev